O nama

KVALITET - UDOBNOST - SIGURNOST - DUGOTRAJNOST


Narval - neustrašiv i snažan kit, zbog svoje velike kljove koja je simbol moći, poseban je i različit od drugih. Takav je i svaki Narvalov brod - snažan, elegantan i siguran. I drugačiji...

Brodogradilište Narval osnovano je 1995. godine kao rezultat ljubavi i odanosti prema vodi i plovidbi. Osnovna delatnost je proizvodnja novih brodova od stakloplastike kao odgovor klijentima koji znaju šta traže : višenamenski, snažan i pouzdan brod, zavidnih maritimnih osobina. Bilo da ste početnik, iskusni ljubitelj plovidbe ili nešto između, Narval je brod koji će odgovarati baš Vama i Vašim potrebama.Pogon je orjentisan isključivo  na ručni rad, što znači da  svakom novonaručenom plovilu pristupamo sa jednako velikom pažnjom.

Sve ove godine puno radimo na usavršavanju i poboljšanju funkcionalnosti i kvaliteta naših plovila kako bi ostvarili želje naših kupaca, kako u zemlji tako i na zahtevnom Evropskom tržištu, gde izvozimo više od 10 godina.
Proizvodimo stakloplastična plovila  koja se koriste za ribolov, razonodu i porodična krstarenja i izlete. Od 1995. godine pa do danas, stalnim usavršavanjem proizvodnje i tehnologije, možemo se pohvaliti sa osam različitih modela.

Naša orjentacija je kontinuirano unapređenje proizvoda i pokrivanje kompletne usluge - od prikolice do broda u vodu ( i slanu i slatku), uz garanciju od 5 godina.
Okupirani smo i težimo uvek perfekciji, pa i ako samo malo uspemo u tome dobijamo proizvod vrhunskog kvaliteta. Uvek ćemo izabrati najbolje materijale i opremu renomiranih proizvođača, gledamo na to više nego na cenu, jer naš je cilj proizvoditi najkvalitetnija, a ne najjeftinija plovila. U svom timu zapošljavamo stručan kadar svih profila, od dizajnera i modelara, preko tima koji pokriva sva polja obrade drveta, metala i plastike, pa sve do iskusnih montera koji učestvuju u sklapanju svih elemenata i ugradnju opreme opreme.

Još jedna od naših odlika kojom se možemo pohvaliti  je individualni pristup prema svakom pojedinačnom klijentu - želje klijenata se pretvaraju u nacrt, a iz nacrta postaju stvarnost. Imajući u vidu zahteve i potrebe korisnika raduje nas i njihova saradnja kao i sugestije, uvažavamo predloge i verujemo u uspeh ideja, i nadamo se obostranom zadovoljstvu.

O nama, Narval Boats - ProjektovanjeO nama - Ručni rad


Neprestano oplemenjivanje detalja potrebno je kako bi bili u korak sa svakodnevnim potrebama korisnika. Svi delovi i elementi naših plovila napravljeni su od stakloplastike, što automatski znači minimalno održavanje i maksimalna izdržljivost, a posebno postojanost  tokom eksploatacije. U oplemenjivanju prostora i površina koristimo egzotično drvo, tkanine i eko kožu posebnu za plovila.
Plovna svojstva neće nikoga ostaviti ravnodušnim , kao ni stalni naglasak na čvrstoću i mehaničku izdržljivost trupa . Narvalovi brodovi su projektovani za udobnu i bezbednu plovidbu, kao i za brza krstarenja i ekstremne uslove, što su pokazale i ocene stručnjaka nakon brojnih testiranja, kao i sertifikati o kvalitetu koji su međunarodno priznati.

 
Serbian Albanian Croatian Dutch English German Greek Spanish

Trenutno posetilaca

Imamo 3 gostiju na mreži

Zimovnik za plovila

Prijatelji Narvala

Honda marine

____________________

Garmin

____________________

Gros Inox

____________________

Best West d.o.o.

____________________

Ribolov i nautika