O modelu 

Narval Boats Cruiser 820

Karakteriišu ga prihvatljiva cena, dobra plovna svojstva sa motorima malih snaga, vrlo je ekonomičan za upotrebu i održavanje, pa se zbog toga i može svrstati u najprodavaniji i najpopularniji model kod nas. Lako upravljiv brod, čvrste građe i jake konstrukcije, deplasmanskog korita, koji se besprekorno ponaša u plovidbi.

Odlikuje se maksimalno iskorišćenim prostorom u kokpitu, opremljen praktičnom opremom i spremišnim prostorima. Namenjen kako za priobalna krstarenjana reci ili moru, tako i za ribolov. Sportsko - elegantnih linija lako se adaptira raznim uslovima na vodi. Svetla i prozračna kormilarnica skiperu osiguravaju potpun komfor pri upravljanju, dok enterijer karakteriše maksimalno iskorišćen prostor u vidu brojnih spremišta, pa u zavisnosti od tipa enterijera i želje kupca postoji mogućnost ugradnje do 4 ležaja, kuhinjski blok u kabini ili u kokpitu, WC u sastavu kabine ili potpuno odvojeno.

Zahvaljujući širini u gabaritu od 2.5m omogućava lak transport prikolicom. Postoji mogućnost ugradnje brodskog ili vanbrodskog motora. Isporučuje se u kitu ili potpuno opremljen.

 
Serbian Albanian Croatian Dutch English German Greek Spanish

Trenutno posetilaca

Imamo 12 gostiju na mreži

Zimovnik za plovila

Prijatelji Narvala

Honda marine

____________________

Garmin

____________________

Gros Inox

____________________

Best West d.o.o.

____________________

Ribolov i nautika