O modelu 

Narval Boats Cruiser 1120

Kao i predhodni model, Narval 1120 se odlikuje izuzetnom stabilnošću i čvrstom i jakom konstrukcijom. Ima isti kokpit i enterijer, a razlikuje ga unapređeni dizajn palube koja je postala integralni deo broda, pa je shodno tome vodena linija duža i brzina veća. Zahvaljujući originalnom rešenju krmenog zrcala omogućen je direktni izlazak na vodu. Sa aspekta sigurnosti, vrlo širok pristup pramcu sa dobro usklađenim antikliznim površinama - rezultat su velikog iskustva i stručnosti Narvalovog tima.

Kad je reč o ugradnji brodskog motora, ceo motorni prostor je dodatno zvučno izolovan, tako da je buka motora svedena na najmanju moguću meru. Postoji i mogućnost ugradnje vanbrodskog motora.

Kao mali stan sa pogledom na vodu, nudi potpuno novi stil života, čime se udobnost doma prenosi na udobnost života na vodi. Zahvaljujući velikim prozorima, cela unutrašnjost odiše prirodnim svetlom. Svojim karakteristikama usklađuje različita shvatanja i navike kod provođenja vremena na vodi - opuštajuće krstarenje i aktivan odmor uz ribarski štap. Isporučuje se u kitu ili potpuno opremljen.

 
Serbian Albanian Croatian Dutch English German Greek Spanish

Trenutno posetilaca

Imamo 16 gostiju na mreži

Zimovnik za plovila

Prijatelji Narvala

Honda marine

____________________

Garmin

____________________

Gros Inox

____________________

Best West d.o.o.

____________________

Ribolov i nautika